RESERVEREN

ONTDEK

ONTDEK

Ons vakantiehuis is gelegen in een landelijk gehucht van Houffalize. Vanuit het dorp vertrekken meerdere wandelingen, je begeeft je in enkele minuten tijd midden in de natuur. Deze streek is niet alleen geliefd door wandelaars, mountainbike liefhebbers halen hier ook hun hart op. Het spreekt voor zich dat er door het dorp dan ook enkele routes passeren.

In een uur tijd wandel je van de vakantiewoning naar de brouwerij van Achouffe, die elk moment van het jaar een bezoek waard is. Volg een rondleiding door de brouwerij, of geniet van een frisse La Chouffe op het terras. Met de auto bereik je de brouwerij in 5 minuten rijden.

Het centrum van Houffalize bevindt zich eveneens op 5 minuten rijden met de wagen. In het gezellige centrum vind je alles wat je nodig hebt: bakker, slager, supermarkt, café, restaurant, frituur, krantenwinkel, apotheek, kapper,...

Fan van sneeuw? Ook dan zit je goed bij Maison Flo. Baraque fraiture bevindt zich op 10 minuten rijden. Indien de weergoden je gunstig zijn kan je hier in de winter langlaufen, skiën en sleeën.

Daarnaast bevindt Maison Flo zich centraal tussen Bastogne, La Roche en Ardenne, Vielsalm,…